VÁBIENLOR, LOS BIFACES

Autor: Javier Vidal-Quadras.

Javier Vidal-Quadras (Secretari General de l’IFFD, Director de l’Associació Fert i subdirector de l’Institut d’Estudis Superiors de la Família de la UIC) acaba de publicar la novel · la “Vábienlor, els bifaces”.

Es tracta de la continuació d’un projecte que va començar amb “Vábienlor, les últimes paraules”, on intenta recrear, en un món de ficció, la carcassa moral que ha de sostenir la formació dels joves durant tota la seva vida. En ambdues novel · les, els valors morals (i els seus oposats) es presenten en forma de personatges de la història, que estan desenvolupats en un lexicó inclòs al final d’aquesta segona entrega.

La protagonista de les novel · les és una família nombrosa que viurà diverses aventures entre els dos àmbits: el real, anomenat Humania en la novel · la, i el fantàstic, Vábienlor (el món interior de les persones).

La novel · la va destinada a preadolescents (12-14 anys).

Sinopsi de la novel · la:

Maria i la seva família, de tornada a Humania després de la seva primera estada a Vábienlor, porten una vida aparentment normal. Només Clara, la germana menor de la família, pot recordar les seves vivències a Vábienlor, on una vegada van ser el nent-més, l’heroi que va alliberar Chares, però ningú la creu … Eghon ha trobat una via d’entrada en Humania a través de la càpsula eghónica que Clara va portar amb si pensant que es tractava d’una bala, i s’està preparant per a la invasió. Mentrestant, Ignasi ha aconseguit publicar el llibre que Maria va portar amb si d’Irlanda, sota el títol de “Vábienlor, les últimes paraules”, i la família ha augmentat amb un nou membre, el petit Nico. Clara comença a percebre estranys successos i descobreix que Eghon ha iniciat el seu atac al gènere humà començant … per la seva pròpia família!

Disponible en:

Troa Librerías – Barcelona Garbí (Vía Augusta 9, Barcelona – Tel. 932175408)

© FERT 2005. Tots els drets reservats. Informació Legal