Cloenda de curs 2011-2012

El passat dissabte 7 de juliol, va tenir lloc la cloenda del curs escolar 2011-2012, en què es van reunir tots els moderadors del FERT i les seves famílies.

La jornada va començar amb unes paraules d’agraïment del president del FERT, D. Leopoldo Gil Nebot, cap als moderadors, per la seva tasca i il · lusió a seguir ajudant els pares i mares que assisteixen als COF ‘sa educar millor els seus fills. Va explicar breument els inicis del FERT, en els anys 70 i com d’un grup de 4-5 matrimonis, s’ha estès l’Orientació Familiar pel món. “El somni d’En Rafael Pich s’ha fet realitat”.

A continuació, Toni Guarner va fer el resum general del curs, explicant totes les iniciatives i activitats realitzades, els diferents programes i conferències impartits, etc. En Toni va comentar també que per al setembre estaran acabades les revisions i actualització dels programes “Primeres Decisions”, “Pre-adolescents” i “Adolescents” i que ja s’ha començat a elaborar el programa “Amor Matrimonial III” per a matrimonis amb més de 25 anys de casats. Ho està preparant Eyra Sanidas, directora del programa.

Després, En Tomás Malmierca, com a Director Tècnic, va fer un repàs dels qüestionaris de valoració dels cursos, en què es tracten diferents aspectes de les sessions, de les reunions d’equip i dels moderadors.  Es va fer esment també d’aquells punts a millorar: puntualitat, bona preparació dels casos i seguiment de la metodologia.

 

La sessió de treball va acabar amb la intervenció d’En Javier Vidal-Quadras, sobre l’IFFD (Orientació Familiar internacional), fent un repàs de les ciutats i països on es desenvolupa aquesta tasca educativa. 

 Durant les diferents sessions de treball dels moderadors, els nens més petits, supervisats per alguns dels fills grans, van poder gaudir de la piscina, del camp de futbol, dels gronxadors, de les bicicletes, etc.

Al migdia es va servir un pic-nic durant el qual els moderadors i familiars van poder conversar i compartir experiències.

 

 

Va finalitzar el dia amb una tertúlia de sobretaula, en la qual diversos dels assistents van explicar algunes anècdotes divertides, curioses o emotives de les sessions d’orientació familiar, dels diferents PIMOF (programes de formació de nous moderadors) realitzats a l’estranger i altres aspectes dels COF en diferents països.

La jornada va ser molt entranyable i familiar i l’experiència de fer-ho extensiva a tota la família en un matí de dissabte va tenir molt bona acollida. Tot gràcies al Sr. Leopoldo Gil Nebot, que va oferir i va obrir les portes de casa “Can Catà” i entorn, perquè pogués tenir lloc aquesta cloenda de curs 2011-2012. 

 

© FERT 2005. Tots els drets reservats. Informació Legal