Cloenda de curs 2013-2014

En l’incomparable marc de Can Catá, els moderadors del FERT, juntament amb les seves famílies, han celebrat el claustre final del curs 2013/14 de l’Orientació familiar.

En la presentació de la sessió, el president del FERT, Leopoldo Gil, va agrair la tasca de tantes persones que segueixen donant bona formació als pares i gràcies a les quals l’Orientació Familiar s’ha anat estenent per molts llocs del món. Ningú podia preveure que en tan pocs anys, l’O.F.  estigués present en més de 63 països i els materials traduïts a més de 15 idiomes.

A continuació, Javier Vidal-Quadras, secretari general de la IFFD, va explicar com creix la influència de la IFFD en moltes associacions mundials i sobretot a l’ONU, des que és una organització amb estatus consultiu.

Després, Toni Guarner, director del FERT, va fer un resum de tot el que s’havia fet durant aquest curs 13-14.

Per acabar, Tomás Malmierca, director tècnic, va resumir amb algunes dades numèriques els comentaris que deixen escrits els participants dels cursos.

Després va tenir lloc el pícnic als jardins de la masia i en acabar, en una agradable i simpàtica tertúlia de sobretaula, diversos moderadors van explicar les seves experiències en donar sessions en diversos països d’Europa, Amèrica i Àsia.

Es va acabar la jornada recordant que a l’octubre de 2015 tindrà lloc, a Mèxic, el Congrés Internacional de la Família, que es promou a nivell mundial des de tots els Centres d’Orientació Familiar del món.

© FERT 2005. Tots els drets reservats. Informació Legal