Cloenda del curs 2015-2016

Com cada any per aquestes dates, l’Associació FERT organitza una jornada familiar per tancar el curs a la qual convoca els moderadors. Enguany va tenir lloc el dissabte 2 de juliol a la masia particular Can Catà, de la família Gil, que convida el FERT des de fa uns quants anys a fer-la allà.

Per començar, es va fer un resum i una valoració de les activitats que l’associació ha desenvolupat: nombre de cursos i conferències impartides, projectes en marxa, objectius per al proper curs escolar, etc.

Les paraules de benvinguda van ser a càrrec de l’actual president del FERT, Javier Vidal-Quadras, que va fer un memento i un elogi a la figura i la tasca de Leopoldo Gil Nebot, predecessor seu en el càrrec i precursor de l’Orientació Familiar, la mort del qual ha deixat un gran buit des del gener passat.

Toni Guarner i Tomás Malmierca, com a director i director tècnic, van fer una anàlisi i un balanç dels COF (cursos d’orientació familiar), amb les aportacions i els suggeriments dels caps d’equip de cada curs, així com dels projectes per al 2016-2017.

Al migdia es va servir el dinar de catering als jardins de Can Catà i, en acabar, va tenir lloc una tertúlia de sobretaula en la qual van participar molts assistents i van explicar experiències de les seves sessions tant a Catalunya com a la resta de comunitats autònomes i a l’estranger. També es va parlar del programa de ràdio “Paraules d’amor” i de l’activitat de vacances “Estiu diferent”, així com de l’expansió de l’orientació familiar al món i del congrés de Mèxic de l’octubre de 2015.

A l’acte hi van assistir prop de 80 persones, entre moderadors, cònjuges i fills.

© FERT 2005. Tots els drets reservats. Informació Legal