Cloenda del curs

Dijous 1 de juliol es va celebrar la sessió de cloenda del curs, a la qual la junta del FERT va convocar els moderadors i altres col·laboradors.

Per començar, es va fer un resum i una valoració de les activitats que l’associació ha desenvolupat: nombre de cursos i conferències impartides, projectes en marxa, objectius per al proper curs escolar, etc.

Les paraules de benvinguda van ser a càrrec del president del FERT, Javier Vidal-Quadras, que va explicar la dinàmica dels equips de treball i el desenvolupament de Family Enrichment al món.

Toni Guarner i Lluís Ignasi Bonastre, com a director i director tècnic, van fer una anàlisi i un balanç dels COF (cursos d’orientació familiar), amb les aportacions i els suggeriments dels moderadors de cara al futur, així com dels projectes per al 2021-2022.

Al acabar, va haver-hi temps per compartir les diferents experiències viscudes durant el curs, amb les seves complexitats degudes a la COVID-19.

A l’acte hi van assistir prop de 50 persones, entre moderadors, cònjuges i altres col·laboradors de l’Estiu Diferent i de “Famílies sense barreres”.  

© FERT 2005. Tots els drets reservats. Informació Legal