ESTIU DIFERENT 2007

“Som la família Bononad-Font. Tenim dues filles. Laia de dos anys i mig i Mireia de tres mesos. Quan ens van proposar assistir al Estiu Diferent de Catalunya no ho teníem molt clar perquè les nenes eren massa petites, especialment la de dos mesos. Després de donar-li voltes, vam decidir apuntar-nos i la veritat és que ha valgut la pena.

Laia, encara que algunes activitats no va poder fer per la seva curta edat (encara que sí va poder muntar en poni, cosa que li va entusiasmar), s’ho va passar molt bé. El poder córrer al seu aire sense tenir tot el dia als seus pares controlant va ser fantàstic per a ella. També els moments en què estava amb els seus monitors, jugant amb la resta dels nens i nenes de la seva edat i més grans que ella, li va anar molt bé.

Amb la petita, malgrat les nostres inicials reserves, també va ser molt bé. Vam creure que per haver de atendre-no podríem fer cap de les activitats d’aventura programades per als pares. Ja se sap, un nadó, el pit cada 3 hores … Però gràcies a la bona organització ia algunes mares voluntàries que es van fer càrrec d’ella durant les nostres absències, vam poder apuntar-nos a les canoes, al ràfting ia alguna de les excursions.

Per als pares ha estat fantàstic. Hem tingut temps per tot: per descansar, per parlar entre el matrimoni i amb altres, per fer esport, per gaudir al màxim dels fills … A més, no hi ha hagut de pensar en les coses quotidianes del dia a dia: menjars, rentadores, casa, compres, etc.

Si teniu nadons o nens molt petits no us ho penseu dues vegades. L’experiència val la pena. “

Josep, Rosa, Laia i Mireia Bononad-Font

PRIMER TORN (Cliqueu les fotos per ampliar-les)

SEGON TORN (Cliqueu les fotos per ampliar-les)
© FERT 2005. Tots els drets reservats. Informació Legal