ESTIU DIFERENT 2008

VACANCES EN FAMÍLIA

Per a nosaltres un “Estiu Diferent” ha estat una nova experiència en la qual tots hem coincidit en trobar un ambient sa, familiar, acollidor, simpàtic, esportiu, i el més important “els nostres fills s’ho han passat molt bé”.

Han estat uns dies de vacances fantàstics, una trobada de moltes famílies amb les mateixes inquietuds i amb les que aviat fas amistat.

Vam poder col · laborar en moltes activitats preparades per a tots: als matins teníem excursions, canoes, futbol, bicicletes, piscina, també barranquisme i escalada per als més atrevits, …..

A la tarda: cinema, conferències, xerrades de formació, alguna becaina ….

I a la nit tots participant en el karaoke, la tuna, els concursos, els balls, l’obra de teatre, el xou dels monitors, la festa dels petits i de premi alguna discoteca …

També vam poder visitar el Santuari de Lourdes acompanyats d’un expert guia, Mossèn Francisco Aurioles, de Sallent de Gállego, que ens va atendre magníficament durant tots els dies de la nostra estada.

L’Hotel Nievesol de Formigal ens ha agradat molt, els voltants estan molt ben equipats i hem gaudit d’un temps espectacular.

Gràcies als organitzadors ia tot l’equip de monitors per fer possible amb el seu temps i paciència que tots gaudíssim en família.

Felicitats!!!!


Família Llobet-Monterde Família Cortés-Rausa
© FERT 2005. Tots els drets reservats. Informació Legal