ESTIU DIFERENT 2011

Aquest Estiu Diferent 2011 hem gaudit com mai. L’organització de les activitats, les excursions, els jocs, concursos i actuacions que fem amb la intervenció de petits i grans, la gimcana del primer dia que ajuda a que les famílies noves s’integrin de seguida en la dinàmica de l’Estiu Diferent, l’esforç dels monitors i monitores que de forma altruista ens ajuden a tirar endavant aquesta activitat, les estones d’oci i temps lliure que vam aprofitar per xerrar o per gaudir de la natura … Com podem descriure el que és l’Estiu Diferent? Doncs aquí teniu una mostra del que ens han dit les famílies que han vingut aquest any amb nosaltres.

Algunes de les opinions recollides de les famílies que han assistit a aquesta edició 2011, són les següents:

– L’Estiu Diferent ha estat una experiència inoblidable.
– Moltíssimes gràcies, ho hem passat molt bé. Tornarem!
– Felicitats i el nostre agraïment a l’organització i als monitors per aconseguir de fer-nos tan feliços a tots durant aquests 10 dies.
– Creiem que l’Estiu Diferent és millor cada any.
– És per repetir una i una altra vegada. Ens ha encantat.
– Tot molt bé, és una sort haver descobert una cosa com l’Estiu Diferent i trobar-vos a vosaltres, la qual cosa és també una sort.
– Gràcies a totes les famílies que heu fet possible un altre E.D., amb un gran ambient i una excel·lent oferta d’activitats.
– L’any que ve, si Déu vol, tornarem.

Article de la família Figuera – Hernández

Planejar unes vacances en família no és fàcil. Triar un lloc on anar amb 4 nens (el major de 6 anys i el petit de 12 mesos), on s’ho passin bé, “no molestin” i que a més els pares descansem, és tot un repte.

Aquest estiu vam començar les vacances el 30 de juliol, i amb tres famílies més, tots amics, vam emprendre el nostre viatge des de Múrcia fins Formigal. Formàvem una caravana pintoresca, 4 cotxes, 15 nens, un munt de maletes i la il·lusió pròpia en pensar què ens depararien les vacances.

Des que vam arribar la impressió va ser molt bona; ens trobàrem amb un grup de famílies semblants a la nostra, un paisatge espectacular i un hotel còmode, segur per als nens i amb un personal amabilíssim que no perdia els nervis ni en els moments més crítics dels àpats.

Ràpidament van començar les activitats: la gimcana familiar, l’excursió a les cascades, al llac, el viatge a Lourdes i a Pau, l’emoció durant el barranquisme, les sessions d’orientació familiar. No paràvem, i a la nit encara ens quedaven ganes per diplomes, concursos, festivals, teatre, jocs nocturns i fins a un “concert” …

Sense adonar-nos ens vam anar integrant en un grup de gent estupenda que van fer que ens sentíssim acollits des del primer moment. I així van anar passant els dies, gaudint al màxim i amb l’agradable sensació d’estar aprofitant les vacances.

L’únic negatiu va ser que se’ns van passar molt ràpid, i el dia 10 d’agost vam haver de tornar a casa. L’endemà, al arribar, mentre esmorzàvem, el nostre fill gran, en Rafa, ens va dir: “Tant de bo poguéssim retrocedir en el temps i estar de camí a l’Estiu Diferent”. Retrocedir en el temps no podem, però un any passa ràpid …

Família Figuera Hernández (Rafa, Teresa, Rafa Jr, Curro, Pepe i Javi)
Múrcia

© FERT 2005. Tots els drets reservats. Informació Legal