A la tornada de l'Estiu Diferent 2013

Ja hem tornat de la 10ª edició de l’ ESTIU DIFERENT 2013!

Aquest any hem empatat en nombre de famílies assistents en cadascun dels dos hotels. Tant a l’Hotel Nievesol (Pirineu d’Osca) com a l’Hotel Port-Ainé (Pirineu de Lleida), s’han inscrit 27 famílies, a més de les que el cap de setmana han pujat a veure els amics o familiars. Això vol dir que hem estat al voltant de 150 persones a cada torn.

Famílies petites i grans, algunes molt nombroses, que s’han desplaçat des de moltes províncies: Barcelona, Lleida, Girona, Madrid, Saragossa, Burgos, Múrcia, Alacant, …

L’organització ha treballat amb la il.lusió que tots descansin i ho passin molt bé, i malgrat alguna inclemència del temps, i de algunes rascades propis de córrer per les muntanyes, tots i cada un han procurat donar un cop de mà en el que calgués, aportant el seu granet de sorra perquè el calendari i els imprevistos quedessin esmenats.

I així hem pogut tornar a casa contents i satisfets amb l’experiència. Ens hem emportat un munt de fotos recollides de les múltiples activitats viscudes que ens serviran per no oblidar els amics ni els moments viscuts.

La família Caro-Millet, que ha estat a Port-Ainé per primer cop, ens deixa per escrit la seva experiència tan positiva dels dies passats a l’Estiu Diferent.

Gràcies a tots i esperem tornar a veure-us molt aviat.

© FERT 2005. Tots els drets reservats. Informació Legal