Estiu Diferent 2013

! 10è ANIVERSARI !

 

 

La família CARO-MILLET ens expliquen la seva experiència a l’Estiu Diferent:

Hola a tots i totes ,

Ens agradaria poder-vos explicar la nostra experiència com “novells ” a L’Estiu Diferent . No sé si serem capaços de transmetre amb paraules el que hem viscut aquest estiu 2013 . Perquè , encara que us pugui semblar una mica excessiu, per a nosaltres ha estat una experiència espectacular i ho hem gaudit tota la família per igual. Impressionant !

Al principi no estàvem molt convençuts d’anar , la veritat . Portàvem anys plantejant la possibilitat, però sempre sorgien altres plans que feien que ho deixéssim de banda per més endavant . La incertesa sobre el tipus de gent que aniria, si hi encaixaríem , el cost econòmic , la por que pogués ser tot molt “encasellat” … ens feia sempre descartar l’opció.

Finalment vam decidir tirar-nos de la moto i provar . Oh , quin gran encert ! No us exagerem si afirmem repetidament que hem gaudit de les millors vacances familiars. Ser-hi ha estat la millor medicina de l’any, el descans ben merescut, els riures més gaudides . I no cal anar amb amics, ja que allà et sents un més del grup , que és del més variat, d’allò més natural i d’allò més divertit .

I aquest gran ambient que es viu és, en gran part , gràcies a la súper organització que envolta tot l’esdeveniment . Cada dia et sorprenen amb un pla nou : tirolines , ràfting , senderisme , canoes , partits de futbol , gimkamas , BTT , etc. i en què, per descomptat , ets lliure de participar o no . Nosaltres vam anar a tot , doncs res tenia desperdici. I són molts els moments en què sorgeixen tertúlies improvisades en què tant rius i tant aprens , dialogues amb tranquil·litat, intercanvies experiències , t’aconsellen i alguns fins i tot fan negocis , sinó que li preguntin a Sandra per les seves flors – coleteros que ens van acompanyar incansablement durant tots els dies .

I no podem deixar d’esmentar una mica del més important : els monitors . Què seríem sense ells ! Són uns autèntics professionals . Són diversos els moments en que et brinden la possibilitat d’assistir a sessions de COF , cinefòrum, tertúlies , i mentre els monitors tenen cura dels nostres fills com si fossin seus , els preparen plans dels més divertits, els fan riure , els ensenyen a compartir i a respectar les regles del joc , es diverteixen amb ells . I el molt que ens fan gaudir als pares en el xou nocturn amb les seves actuacions d’allò més originals i divertides. Ells sí que valen !

Gràcies a tota aquesta organització , al bon disposar de la gent , l’entorn paradisíac , al meravellós ambient fan de l’Estiu Diferent un lloc de somni per delectar-se amb les millors vacances . Sense cap dubte , si Déu vol , repetirem . Animeu-vos a “provar ” i ja veureu com no us penedireu .”

Gràcies a tots i esperem tornar a veure-us molt aviat.


Barranc de Gorgol, Formigal

Ràfting a Port-Ainé

Algunes de les activitats esportives i recreatives que s’organitzen: Aventura, piscina, ràfting, tallers, excursions, futbol, canoes, barranquisme, manualitats, bicicleta de muntanya, tertúlies, festes, teatre, gimkamas, ball, hípica, etc.

6 sessions d’Orientació Familiar per als pares (conferència, mètode del cas o cinefòrum) per les tardes.
Auxiliars de l’organització (monitors) de temps de lleure
Guarderia per als més petits.
Per passar-ho fenomenal i integrar-se plenament a l’ Estiu Diferent, es recomana l’assistència a totes les activitats programades per l’Organització durant els 10 dies. Tot i això, aquesta assistència sempre és voluntària.

 

 

© FERT 2005. Tots els drets reservats. Informació Legal