Estiu Diferent 2014
 
  I tan diferent! Per a mi una experiència inoblidable, enriquidora i estimulant. Hi ha molta feina altruista però amb gran sentit, moltes gràcies.
MªTeresa Viscarri, àvia de les famílies Monserrat-Companys (Alpicat-Lleida) i Monserrat-Martínez (Barcelona)
  Volem donar-vos les gràcies de nou pel gran “Estiu Diferent” que hem gaudit tots plegats.
Família Baylina-Agulles (Sant Cugat del Vallès-Barcelona)
  Benvolguts organitzadors: volem agrair l’atenció, l’interès i l’energia gastada tant en la preparació d’aquestes vacances com en el seu desenvolupament. Hem estat molt a gust. Un brau especial a la Laura pel teatret i un altre a la Marina per haver participat en tot malgrat el seu avançat estat d’embaràs.
Família De Lambert-Castro (Sant Cugat del Vallès-Barcelona)
  Estem encantats del muntatge de l’Estiu Diferent. Els nens ja han demanat tornar el proper estiu. Enhorabona per aquesta iniciativa, l’atenció i professionalitat dels organitzadors i el paper excepcional dels monitors. Hem fet TOTS vacances, a més de bons amics i haver-ho passat a gran.
Familia Relats-Sarrias (Sant Cugat del Vallès-Barcelona)
 
L’Estiu Diferent a Formigal és una passada !! Un equilibri perfecte per a una trobada amb súper famílies, en un súper lloc i amb activitats, excursions i tertúlies molt enriquidores !!  Totes aquestes coses faciliten unes vacances per a tots els membres de la família! Un descans total per a tots i que enforteix els llaços i vincles familiars!gràcies!
Família De Parscau-De Fautereau (Lió-França)

 

ALTRES FOTOS D’AQUEST ESTIU

 

 

© FERT 2005. Tots els drets reservats. Informació Legal