Estiu Diferent 2015

 

 

 

 

La 12ª edició de ‘l ESTIU DIFERENT ens ha deixat molts agradables records, experiènciesmolt maques i sobretot molts bons amics.  Com exemple, aquí teniu la carta que una de les famílies de Múrcia ens va llegir l’últim dia, abans de marxar i que ens transmet el seu pas pel torn de Formigal.

“Benvolguts amics: vam venir a l’Estiu Diferent pensant en descansar i passar uns dies en família, però no podíem imaginar tot el que viuríem aquí. Primer perquè no hem descansat gens (rialles). Segon, perquè a part d’estar amb la nostra família hem conegut gent meravellosa, fet amistats entranyables que esperem durin per sempre i après de cadascuna de les famílies de l’Estiu Diferent.

Tot i que molts porteu diversos anys passant els estius junts, ens hem sentit igual d’integrats que els més veterans. Gràcies a tots vosaltres som millors pares, millors germans, millors fills.

Benvolguts Laura, Gregorio, Angel i Sílvia: No podem ni imaginar el temps, l’esforç, la dedicació i l’amor que heu posat en pensar, preparar, desenvolupar i estar pendent de totes les activitats i de cada minut que som aquí. Aquesta dedicació no té preu, tot i que nosaltres us podem pagar amb el nostre agraïment, amb la nostra sensació d’haver passat les millors vacances de la nostra vida, amb la nostra il·lusió per repetir molts anys.

La vostra tasca no és només meritòria com “organitzadors d’esdeveniments”. Esteu fent possible que moltes famílies surtin reforçades en els seus valors, en el seu amor, en la seva felicitat i això al Cel segur que ho tindran en compte.

Gràcies també als monitors per fer els nostres fills feliços; per ensenyar-nos que es pot ser jove i no obstant això ser grans persones i viure amb aquesta alegria i aquest entusiasme cada moment. Sou molt especials i canviareu el món. És indubtable que darrere hi ha d’haver uns pares exemplars.

Estem comptant els dies per tornar l’any que ve, encara que volem transmetre la idea de la nostra filla Mercedes: “que s’organitzi una tardor diferent, un hivern diferent i una primavera diferent”. Si ho dueu a terme, compteu amb nosaltres.

Signat: família Escobar-Núñez”


 

 

 

 

 

 

Benvolguts amics,

Aquest any hem gaudit del nostre primer Estiu Diferent a Port Ainé, en un entorn privilegiat, en ple Parc Natural de l’Alt Pirineu i a peu de pistes de l’estació d’esquí, just al final d’una carretera de muntanya, sense soroll ni circulació de vehicles. Un lloc segur per als més petits on els pares vam descansar amb tranquil•litat. Vaques i cavalls pasturen lliurement al voltant de l’hotel i és usual veure-hi cérvols, daines, isards, guineus i conills, entre d’altres.

Ens havien dit que eren unes vacances formidables per estar en família, descansar, riure, fer activitats d’aventura, bones amistats, recuperar temps per estar amb el nostre cònjuge i aprendre a ser més bons pares formant-nos amb els cursos d’orientació familiar. Tot el que s’ha dit es va complir, però el que no ens havíem arribat a imaginar es que estaríem tan a gust, en un ambient meravellós, amb famílies tan ben predisposades, que han fet d’aquestes “vacances familiars” una convivència entranyable.

En un ambient sa i ple de bon humor, hem compartit un temps valuosíssim amb els nostres fills, en companyia de 30 famílies més, que no té preu. Hem reforçat els nostres llaços familiars, crescut en valors i en consciència de la responsabilitat que tenim com a pares i educadors en la família.

Hem viscut virtuts familiars com la unitat, l’optimisme, la bona actitud i el coratge. Ha estat una oportunitat única per conèixer més bé els nostres nens i conèixer-nos més bé com a esposos.

Mil gràcies als monitors, dels quals hem après en generositat, vitalitat i serenitat. Ha estat un descobriment exemplar conèixer adolescents i joves que treballen amb tanta alegria per la família. Impressionant! Gràcies a la seva dedicació altruista hem pogut assistir a les xerrades i hem tingut moments de descans per a nosaltres, i tot això mentre els nostres nois s’ho passaven d’allò més bé.

Hem fet activitats com gimcanes, concerts, teatre, futbol, partits de voleibol improvisats “pares contra fills”, tirolines, excursió al Parc Nacional d’Aigües Tortes i Llac de Sant Maurici, uns quants valents es van banyar en cascades, els més guerrers van jugar a ser soldats per un dia en una partida de paintball, i ràfting amb abordatges sorpresa en altres embarcacions…; ens hem divertit com mai i hem gaudit al màxim amb els nostres petits.

Han estat les millors vacances familiars que hem viscut, mogudes i plenes de sorpreses. L’entrega i l’esperit de servei dels organitzadors, Marina, Joan, Beatriz i Ferran, ens ha sorprès i captivat. A més de fer somriure els nostres fills, ens heu contagiat la vostra alegria, humilitat i companyonia. Sou una GRAN FAMÍLIA que irradia molt d’amor i felicitat.
Us volem agrair l’atenció i l’entusiasme amb què heu preparat cada moment. Ens hem sentit com a casa. Gràcies per fer de l’Estiu Diferent unes vacances inoblidables!

Família San Miguel-Oliveros: Fàtima, Alfredo, Irene i Núria

 

© FERT 2005. Tots els drets reservats. Informació Legal