ESTIU DIFERENT 2017

 Aquest no ha estat un estiu qualsevol!

Excursió nocturna

Excursió a la Foratata

Famílies al Barranc de Gorgol

Ràfting pel Noguera Pallaresa

Sessió d’ O.F. per a pares

Experiències del nostre primer Estiu Diferent – Port-Ainé 2017

 

Aquest any ens hem estrenat a Estiu Diferent, després que diferents amics, que han gaudit d’aquestes vacances en anys anteriors, ens n’haguessin parlat molt bé. I la veritat és que l’experiència ha estat genial i ha superat amb escreix totes les expectatives.

Estiu Diferent aglutina tot el que un desitja de les vacances d’estiu tan esperades: descans, plans en família, activitats per a tots els gustos i per a totes les edats, com excursions, ràfting, canoes, campionats esportius… i tot això amb les comoditats que ofereix l’estada en un hotel.

En el nostre cas, amb els nostres quatre fills d’edats compreses entre els 2 i els 11 anys, aquestes vacances han estat ideals per a ells, ja que han gaudit amb molts altres nens i nenes de la seva edat, en un ambient inigualable envoltat de vaques, cavalls, excursions al riu, la piscina…

I també per al matrimoni, ja que permet gaudir de molts moments en parella, fent activitats o bé compartint estones amb altres matrimonis i, a més, amb l’oportunitat de poder assistir a algunes xerrades i dinàmiques d’orientació familiar, que sempre ajuden a millorar en la difícil tasca de l’educació.

Una menció especial es mereixen els matrimonis encarregats de coordinar-lo, en Joan i la Marina, en Sergi i la Vero, en Gregorio i la Laura, l’Ángel i la Sílvia, que preparen totes les activitats fins a l’últim detall i estan pendents que tot surti a la perfecció. Segur que les vacances d’Estiu Diferent no haurien estat iguals sense ells.

Finalment, volem donar també l’enhorabona als monitors, no només perquè han fet un treball formidable amb els nostres fills, sinó també perquè són un bon mirall en el qual els nostres fills es poden mirar, per la seva educació, lliurament i compromís.

 

En fi, que ja estem desitjant tornar-hi el proper any!

Família Moreno-Cocera

© FERT 2005. Tots els drets reservats. Informació Legal