ESTIU DIFERENT

Informació General 

 

COMENCEU A SOMIAR EN LES VOSTRES PRÒXIMES VACANCES

Per fer-vos una idea del que és l’Estiu Diferent, aquí podeu veure en imatges alguns dels continguts i activitats que oferim. Passeu i gaudiu …!

 

 

Unes vacances pensades per a tota la família (pares, mares, fills, avis, oncles …). Tots caben en aquest pla de 10 dies de vacances d’estiu en què s’alternen família, descans, rialles, jocs, convivència, amistat, esport, oci actiu, formació …

En un entorn privilegiat: el Pirineu.

Un calendari ple d’activitats programades i pensades perquè petits i grans gaudeixin al màxim.

En un ambient de natural amistat, amb famílies arribades d’arreu preocupades per buscar el millor pels seus fills.

Amb la comoditat d’allotjar-se en un hotel de 3* (això sí és descans!).

Amb l’ajuda d’un grup de nois i noies “Auxiliars de l’Organització” (als qui tots anomenem Monitors /es) que faran les delícies dels nostres fills.

Els objectius que es marca l’organització de l’Estiu Diferent són: afavorir la relació pares-fills, conèixer altres famílies amb interessos comuns, fomentar un oci actiu (excursions, activitats d’aventura, esport, tertúlies i festes, …), seguir formant-nos a través de les sessions d’Orientació Familiar per als pares i alguna que s’ofereix també als joves, i a través de tot això, despertar l’esperit de servei, l’alegria, la fortalesa i el bon humor, la llibertat i la responsabilitat.

Vine a gaudir! Vine corrent! Vine… a l’Estiu Diferent !

 A l’ hotel NIEVESOL***  –  Valle de Tena

( Pirineu d’ Osca )

© FERT 2005. Tots els drets reservats. Informació Legal