Ja hem fet 15 edicions!

L’Estiu Diferent ens deixa un molt bon sabor de boca. Any rere any, un bon grup de famílies ho passa en gran i tornen a casa amb un munt de records i nous amics. Així ens ho transmet, com a exemple, la família Caño-Guerrero, de Madrid, que van assistir per primera vegada al torn de Formigal.

“Tota la família hem gaudit d’uns dies fantàstics al Pirineu.

En Paco i la Natalia, que ja hi havien anat fa un parell d’anys, com bons amics que són, van pensar que podia ser una oportunitat perfecta per gaudir de la família, dels amics i “relaxar la ment” i, va ser així!

Per començar, volem agrair a les persones que organitzen aquest “sarau”, l’entusiasme, la dedicació, l’entrega i la generositat amb els seu temps perquè tot estigués a punt i preparat a la perfecció.

El primer contacte va ser espectacular. Quan vam arribar i vam descobrir el paisatge (feia molts anys que no havíem tornat al Pirineu), ens va captivar des del començament.

Tres dels organitzadors —la Laura, en Gregorio i l’Ángel— van donar-nos la benvinguda a tots un per un a la mateixa entrada de l’hotel, van integrar-nos i van preocupar-se de nosaltres des del primer moment en què vam arribar.

Vam gaudir dels deu dies, sense parar. Vam fer excursions que no hauríem pogut fer d’una altra manera, ja que tothom ajudava i contribuïa perquè estiguéssim còmodes.

Vam aprofitar cada minut del calendari, sempre hi havia alguna cosa per fer o alguna persona interessant amb qui estar o xerrar.

Teníem moltes ganes d’assistir a les sessions d’orientació familiar de les quals ens havien parlat i les nostres expectatives es van complir del tot; ens van ajudar a créixer i a agafar forces per al nou curs escolar.

En resum, un plaer haver gaudit d’aquesta nova experiència i d’aquest estiu diferent.

 

 

Família Caño-Guerrero

Madrid

 

© FERT 2005. Tots els drets reservats. Informació Legal