Sessió de formació PAMOF

El passat 19 de novembre va tenir lloc, a les aules de la UIC, la primera reunió del PAMOF d’aquest curs dirigida a moderadors del FERT.  En la seva primera part, Belen Zárate, Vice-rectora de la UIC, va pronunciar una conferència sota el títol “Família i Societat. Educant ciutadans “.

La Doctora Zárate va descriure els trets que defineixen la nostra societat, així com les causes històriques que han influït per arribar a la situació actual. Va proposar com a objectiu general el passar d’una societat epidèrmica – basada en la cultura de l’individualisme-a una ciutadania activa i responsable. Va destacar el protagonisme que, en qualitat de mitjà, ha d’exercir la família en tot el relatiu a la transmissió de valors ia la formació de ciutadans madurs.

La segona part, va anar a càrrec d’Alfons Cucurull, Diego Almendáriz i Josep M ª Adell, directors respectius dels programes d’O.F. “Primers Passos”, “Primeres Lletres” i “Preadolescents”, que van exposar les recents modificacions que s’han introduït en els seus programes i algunes indicacions d’interès general per a tots els moderadors i en especialal per als que dirigeixen sessions en aquests programes

© FERT 2005. Tots els drets reservats. Informació Legal